Activiteiten

ambachtkookclub

seniorenkoormare  Seniorenkoor de Mare klinkt ouder dan het is.

  Weliswaar zijn wij geen 50-minners, maar zingen kunnen we! Het koor bestaat    uit ongeveer 40 leden; ons repertoir is licht klassiek met een ruime marge. Elke  donderdagochtend, van 10 tot 12 uur, repeteren wij onder de bezielende leiding  van onze dirigente Marja Boerke, in een ruimte in” de Blije Mare”, de kerk van  Alkmaar Noord, Kajakstraat 6, maar we zijn geen kerkkoor.

Met enige regelmaat treden wij ook naar buiten. Zo hebben we in december meegedaan aan een korenfestival in Purmerend, en zongen we voor het KBO in Alkmaar centrum.Op 19 mei gaan we optreden voor de Vrouwen van nu , in de Rietschoot in Koedijk

Vooral aan mannelijke zangers hebben we behoefte.Noten kunnen lezen is een pre, maar is niet noodzakelijk.Wilt U onze sfeer eens proeven, dan bent U welkom bij onze repetities.

Voor meer informatie kunt U bellen naar

Nora Riedeman, tel. 5623545, of Tiny ter Beek, tel. 5640789.

Of kijken naar onze Website: seniorenkoor-de-mare-alkmaar.jouwweb.nl

 

Koor

 

Foto Rob Sieben

In activiteitencentrum Het Vlijthof aan het Beneluxplein 1 (de Mare) is 1 keer per maand een Repair Café. Tussen Tussen 13.00 en 16.00 uur kunnen mensen met hun kapotte spullen terecht om deze samen met de reparateurs te maken.Bezoekers mogen eventueel hun eigen gereedschap meenemen, om zo samen met de reparateurs onder meer kleding, laptops, kleine huishoudelijke apparaten (Senseo-apparaten, stofzuigers, etc) te repareren. Alleen meekijken, is ook mogelijk en leerzaam bij een eventuele reparatie thuis. Binnenlopen is gratis, maar te vervangen materialen worden wel berekend. Bezoekers kunnen een vrijwillige donatie doen. Kapotte Senseo's kan men ook in Het Vlijthof achterlaten. Zij worden gebruikt voor onderdelen en interne cursussen. Meer info bij Het Vlijthof via 072-8447652 of 06-51587365 mail kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Het Repair Café wordt elke derde zaterdag van de maand gehouden van 13.00 tot 16.00 uur.

repaircafé vlijthof

 

Houdt u van handwerken, van creatief bezig zijn maar heeft u helemaal geen zin om alleen aan het werk te gaan ? Kom dan om de 14 dagen op maandagmiddag voor een gezellige middag naar de Hofstaete. Op dit moment bestaat de groep uit een klein aantal deelnemers die er naar uit kijken om de groep te vergroten.Koffie en thee wordt tegen een kleine vergoeding geschonken. Er wordt heerlijk gekletst, gelachen maar ook serieus gesproken. Het is wel de bedoeling dat u uw eigen creatieve materialen meeneemt. U kunt schilderen/tekenen, quilten, breien, borduren, etc Misschien heeft u nog stapels foto`s waaraan u niet toekomt om ze in te plakken. Er is van alles mogelijk. Er wordt geen les gegeven, u kunt met uw eigen materialen in creatief gezelschap aan het werk.Eerstvolgende creatieve middag is op 10 November om 14.00 uur in de grote zaal van “de Hofstaete “. Daalmeereiland 40 in Alkmaar – Noord.

Voor meer inlichtingen kunt u bellen naar de Hofstaete op werkdagen van 9 tot 17.00 uur op 072-5624521

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

 

.

   

                                                                                                                                                                              

 

 

Sponsor
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.