Laatste nieuws

Geestmerloo_klein.jpgLaat u inspireren op Geestmerloo

Op zondag 17 september organiseert Natuurbegraafplaats Geestmerloo een Inspiratiedag. Tussen 11.00 en 16.00 uur is iedereen welkom voor rondleidingen, demonstraties van begravingen, sfeervolle muziek, een Inspiratiemarkt en een expositie. Alles staat in het teken van afscheid nemen en begraven in deze nieuwe natuur.

Natuurlijk begraven spreekt aan

Geestmerloo is dagelijks geopend. Op Natuurbegraafplaats Geestmerloo vinden mensen een laatste rustplaats in de natuur. De medewerkers van de natuurbegraafplaats helpen hen om zelf een plek te kiezen in de prachtige jonge natuur. Bij een boom, met uitzicht op de duinen of op eiland? Het is allemaal mogelijk.

Er worden alleen natuurlijke materialen gebruikt, waardoor het graf helemaal op kan gaan in de natuur. Graven worden niet meer geruimd en zijn een persoonlijke rustplek voor altijd. Deze manier van afscheid nemen en begraven is relatief nieuw, maar vindt bij veel mensen interesse en aansluiting. De Inspiratiedag is een laagdrempelige manier om daar nader kennis mee te maken.

Demonstraties en rondleidingen

Bezoekers kunnen elk half uur meelopen met een rondleiding. Liever zelf lopen? Er is ook een route met uitleg op papier of via een app te volgen. Daarnaast zijn er demonstraties te zien van begravingen en is er een urngraf te bekijken.

Inspiratiemarkt en expositie

In de schuur is een uitgebreide expositie van rouwdoeken, kisten en manden van natuurlijk materiaal te bezichtigen, waaronder de Loop Living Cocoon™. Op de Inspiratiemarkt ziet u onder meer hoe rouwdoeken worden gevouwen en hoe een wilgentenen mand wordt gevlochten. Er is van alles te zien.

Meer weten?

Het volledige programma staat op www.geestmerloo.nl. U vindt Natuurbegraafplaats Geestmerloo aan de Nauertogt 21A in Koedijk. Wij moedigen bezoekers aan om vooral op de fiets te komen. Parkeren kan gratis aan de zuidkant van Geestmerambacht. T: 072 - 3030220 / E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Contactpersoon: Caroline Oostveen.

Geestmerloo_klein.jpg

Sponsor
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.