Nieuws

Leest u de papieren wijkkrant ook graag en wilt u dat deze nog lang blijft bestaan? Dan vragen wij uw hulp! De vacature ‘advertentieverkoper’ staat al geruime tijd open. Misschien dat die naam wat te agressief oogt, want het gaat meer om relatiebeheer dan harde acquisitie. Met onze groep enthousiaste redactiemedewerkers proberen we deze taak erbij te doen, maar dat wordt teveel. Daarom zijn we nog steeds met spoed op zoek naar iemand die contact wil onderhouden met de adverteerders; hun wensen en wijzigingen wil inventariseren, facturatie bijhouden en nieuwe contracten wil afsluiten. We hebben een grote groep vaste adverteerders, dus dat laatste is niet heel moeilijk. De functie houdt eigenlijk gewoon in: de administratieve werkzaamheden rondom adverteerders.

Wie vindt het leuk om deze werkzaamheden te doen en ook mee te kunnen denken en beslissen over de inhoud en de toekomst van de krant?

Reacties graag zenden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 06 11268771 voor meer informatie.

Sponsor
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.