Nieuws

De Stichting Mare Nostrum is beheerder van Wijkcentrum Mare Nostrum en van de Wijkkrant Alkmaar Noord. Zij is op zoek naar nieuwe bestuursleden die voorstander zijn van open communiceren, goed kunnen samenwerken en zodoende een jong en enthousiast team gaan vormen.

De stichting biedt ondersteuning bij het opzetten van activiteiten, feesten en projecten die in het wijkcentrum kunnen plaatsvinden en helpt bij het aanvragen van subsidie daarvoor. Het gaat om de functies van secretaris,penningmeester en coördinator vrijwilligers.

DE SECRETARIS is de spil binnen het dagelijks bestuur. Hij notuleert o.a. bestuursvergaderingen en verzorgt de correspondentie.

DE PENNINGMEESTER heeft o.a. tot taak het bijhouden van de financiën, maandelijks een financieel overzicht bespreken, jaarverslagen en begrotingen maken en subsidies aanvragen.

DE COÖRDINATOR VRIJWILLIGERS onderhoudt o.m. het contact met de vrijwilligers en de werving van nieuwe, houdt verjaardagen bij en werkt samen met de activiteiten-coördinator.

Wilt u meer info of heeft u interesse in een van de genoemde functies dan kunt u contact opnemen met Vincent Smeets, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

mare nostrum

Sponsor
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.