Nieuws

Eeuwenoude muziektradities in de Hortus Alkmaar

28 Mei vindt een prachtig natuur, muziek en dans festival plaats in de Hortus in Alkmaar. Met 3 podia! De instrumenten die de musici bespelen komen uit India, West-Afrika, Turkije, Australië, Marokko en Zuid Amerika.Bijzondere instrumenten met elk een eigen achtergrond.

Naast deze wereldmuziek concerten zijn er performances die een relatie leggen tussen geluid en natuur.Plug & Plant laat door middel van de nieuwste electronica horen dat bomen en planten muziek produceren. Tevens is er een prachtig Ambient concert.
Ecstatic Dance Alkmaar  laat je dansen op je blote voeten in het gras. Op prachtige muziek van over de hele wereld wordt je meegenomen op dansreis. Wereldmuziek verbindt, verbroedert, is voor de luisteraar helend en draagt bij aan meer begrip voor elkaars cultuur. De instrumenten resoneren een taal van vrede, die iedereen zodra de klanken worden gemaakt begrijpt. Wereldmuziek geeft een ruime kijk op het leven en Alkmaar is een prachtige stad om dit festival te doen laten plaatsvinden.  Liefdevolle muziek met een enorme spirituele diepgang.

Artiesten: Sanszus,  El Habib Band. Ad Groot, Dansklooster en Ecstatic Dance Alkmaar, Remco Helbers, Martine Nijenhuis, Juan Noguera, Taradin, Sinan Arat, Raniya

Kaarten zijn te koop bij de Hortus Alkmaar (Berenkoog 37), de Wereldwinkel, (Ritsevoort 5) of op www.helendegeluiden.nl
Entree: 15 euro in de voorverkoop.
Aan de kassa 17,50

   
 

 
   
  Redactie Wijkkrant AKN
 
 
Recente foto's
Foto in bericht weergeven
Foto in bericht weergeven
Details weergeven
Sponsor
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.