Nieuws

blz. 9 logo piano garage

Dit seizoen organiseert De Piano Garage een viertal bijzondere duo-concerten onder de naam Jazz en Scones. Tijdens deze intieme concerten, waarbij er slechts plaats is voor 20 personen, komen de bezoekers meer te weten over het leven van de artiesten en hun muziek.

Op de rode loper staan; percussionist Sherwin Kirindongo (22 oktober), Jazz zangeres Judith Nijland, bekend van A Jazz Tribute to Abba (11 maart), de cum-laude geslaagde gitarist Tim Langedijk (11 februari) en Mylene Hanson die u met haar warme stem meeneemt naar een tijd waarin jazz nog bedoeld was om te swingen (8 april).

Het eerst concert vindt plaats op zondag 22 oktober van 12:00-13:00 uur. Percussionist Sherwin Kirindongo, o.a. bekend van musical The Lion King zal u samen met pianist en gastheer Danny van Kessel deze middag een uur lang vermaken met muziek en anekdotes. Het belooft een swingende middag te worden. Kaarten à 15 euro (inclusief scones en een drankje) kunt u reserveren door te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie ook onze website: www.pianogarage.nl.

blz. 9 Piano Garage

Sponsor
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Contact

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.